IMG_6831.jpg

Ik ben Frederick en was er vanaf de start van het internaat bij. Ik heb samen met Greet de leiding over de dagelijkse werking van het internaat. Voor het internaat er was, was ik o.a. leerlingbegeleider, KSA-leider, wereldreiziger… Naast een passie voor het internaat, ben ik vrijwilliger bij de brandweer en ambulance, en papa van 2 dochtertjes.​

Frederick Verroens

 

Ik ben Greet en heb samen met Frederick de leiding over de dagelijkse werking van het internaat.

Met een jeugdbewegingsverleden, heel wat ervaring in het lager onderwijs en 3 opgroeiende pubers thuis als basis, probeer ik van elke dag op het internaat een nieuwe dag te maken.

Greet Mahieu

DSC_7524.jpg
 

Mijn naam is Jan. Als LO-leraar ben ik relatief snel de internaatswereld ingerold. Na de stopzetting van mijn vorig internaat, ben ik ondertussen goed ingeburgerd in Palaestra. Ik prijs me gelukkig met een topteam te mogen samenwerken.

Jan Nottebaere

 

Mijn naam is Renzo. Ik ben opvoeder van het eerste uur in Palaestra. Van opleiding ben ik LO-leraar. In Palaestra ben ik de schakel tussen de spelers van Club Brugge en het internaat. Thuis ben ik papa van twee opgroeiende dochters.

Renzo Reybrouck

 
IMG_7118.jpg

Ik ben Thomas. Ik combineer m'n werk als opvoeder in het internaat met dat van opvoeder in het Sint-Lodewijkscollege, twee heel complementaire jobs als je het mij vraagt.

Thomas Cornelis

 
IMG_7006.jpg

Mattijs Strobbe

Ik ben Mattijs. Ik combineer m'n werk als opvoeder in het internaat met dat van opvoeder in het Sint-Lodewijkscollege. Genoeg leren in je leven doe je nooit. Daarom studeer ik momenteel nog een bachelor lerarenopleiding bij. Kan van pas komen in het internaat!

 

Mijn naam is Gwendoline. Ik ben poetsvrouw in 'ons kasteeltje' en help er bij het verzorgen van het ontbijt. Ik hou ervan om alle internen 'in de watten te leggen'.

Gwendoline Dauchy

 

Jamie Olivier

Mijn naam is Jamie. Ik help de twee internaatsgebouwen netjes te houden. Men noemt me 'the floor manager'.

 
 
lore_edited.jpg

Ik ben Lore. Als opvoedster ben ik er graag speciaal voor de meisjes op internaat.

Lore Piepers

IMG_6992.jpg

Ik ben Paul, maar zo kent niemand me op het internaat. Iedereen noemt me Wolf. Ik werk parttime als opvoeder en ben in bijberoep creatief met m'n handen aan het werk.

Wolf Van Baers

 

Mijn naam is Michaël.

Michaël Brabant

IMG_6895.jpg
 
IMG_6728.jpg

Ik ben Bahram. Op het internaat help ik de maaltijden serveren en doe ik een paar klusjes.

Bahram Fallah Solloushi